Hoppa till innehåll

Zuppa de pespa

Zuppa de pespa, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Italienska köket, Soppor

Ingredienser för portion 1

Bläckfisk 20 g

Musslor i skal 30 g

Vingade snäckor (vongole) 30 g

Bläckfisk 20g

Olivolja 20 ml

Vitlök 1 klyfta

Räkor 30g

Persilja 3 g

Vitt torrt vin 40ml

Körsbärstomater 30 stycken

Havssalt efter smak

Fiskbuljong 150 ml

Mald svartpeppar efter smak

Tillagningsanvisningar 40 minuter

1 Hacka vitlök och örter fint, fräs 1 -2 minuter i olivolja, tillsätt skaldjuren och fräs 3-4 minuter, smaka av med vitt vin och tillsätt körsbärstomaterna.

2 Häll i fiskbuljongen. Koka upp och låt sjuda i 5-6 minuter. Smaka av med salt och peppar. Soppan kan serveras med vitlökstoast.

READ
Pilaf med vitlök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com