Hoppa till innehåll

Veganska pannkakor med mandelmjölk

Veganska pannkakor med mandelmjölk, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Bakverk och desserter, Pannkakor, Mexikanska köket

Ingredienser portion 4

Fullkornsmjöl ½ kopp

Mandelmjölk 1 kopp

Linmjöl 2 matskedar

Rörsocker 1 matsked

Salt nypa

Soda ½ tesked

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Blanda 2 matskedar linfrömjöl med mandelmjölken i en skål, tillsätt salt, bakpulver och socker och vispa väl. Låt stå i 4 minuter så att linfrömjölet sväller.

2 Tillsätt gradvis fullkornsmjölet till vätskan under ständig omrörning med vispen. Om det blir tjockt, späd med vatten.

3 Grädda pannkakorna i en stekpanna med lite olja.

READ
boureki med kött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com