Hoppa till innehåll

Tunna pannkakor med mineralvatten

Tunna pannkakor med mineralvatten, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Bakverk och desserter, Ryskt kök, Pannkakor, Pannkakor på vatten

Ingredienser portion 4

Vetemjöl 125 g

Kycklingägg 2 bitar

Mjölk 125 ml

Socker 1,5 matskedar

Salt nypa

Mineralvatten med gas 125 ml

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Blanda alla ingredienser i en behållare.

2 Du kan tillsätta 3 matskedar olja till smeten och sedan steka utan att tillsätta olja i pannan.

3 Grädda pannkakorna i den förvärmda stekpannan och lägg sedan på fyllningen om så önskas.

READ
Courgettegryta med ost och örter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com