Hoppa till innehåll

Tunn nätpannkakor med kokande vatten

Tunn nätpannkakor med kokande vatten, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Bakverk och desserter, Ryskt kök, Pannkakor

Ingredienser portion 4

Kycklingägg 2 bitar

Socker 1 matsked

Salt ⅓ teskedar

Mjölk 1 kopp

Kokande vatten 0,7 koppar

Vegetabilisk olja 2 matskedar

Vetemjöl ½ kopp

Tillagningsinstruktioner 35 minuter

1 Vispa ägg, socker och salt med en mixer.

2 Tillsätt mjölken, rör om.

3 Tillsätt mjölet så att degen bildar en tjock gräddfil.

4 Häll i det kokande vattnet.

5 Tillsätt vegetabilisk olja.

READ
Svampsoppa med pärlhirs

6 Smörj en stekpanna med ister eller vegetabilisk olja.

7 Stek tunna pannkakor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com