Hoppa till innehåll

Tunga sallad

Tunga sallad, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Författarens kök, Sallader

Ingredienser portion 4

Nötköttstunga 300 g

Gurkor 2 stycken

Kycklingägg 4 bitar

Salt efter smak

majonnäs efter smak

Mald svartpeppar efter smak

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Koka äggen och tungan och skär dem i strimlor. Skär också den färska gurkan i strimlor.

2 Lägg alla ingredienser i en salladsskål, blanda i majonnäs, smaka av med salt och peppar och blanda väl. Salladen är klar.

READ
Lulah kebab med satsebeli-sås och hemlagad lök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com