Hoppa till innehåll

Tortellini med skinka i gräddsås

Tortellini med skinka i gräddsås, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Italienska köket, Pasta och pizza, Tårtor, Tortellini

Ingredienser portion 4

Tortellini 400 g

Skinka 150 g

Kräm 20% 150ml

Salladslök 1 huvud

Smör 50 g

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Koka tortellinin i saltat vatten tills de är mjuka.

2 Hacka schalottenlöken fint och fräs den några minuter i smör i en het stekpanna, stek sedan den hackade skinkan i en annan stekpanna. Tillsätt grädden till löken, rör i den kokta tortellininin och fräs i 3-5 minuter.

3 Lägg till den rostade skinkan.

READ
Pärlpilaf med lök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com