Hoppa till innehåll

Torsk stuvad med vitt vin

Torsk stuvad med vitt vin, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Ryskt kök

Ingredienser portion 4

Torskfilé 700 g

Vitt torrt vin 1 glas

Vegetabilisk olja 1 matsked

Sour cream 1 burk

Citron ½ bit

Mald svartpeppar efter smak

Salt efter smak

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Skär fisken i bitar, gnugga den med citron, salt och peppar, ringla över olja, lägg den i en smord form och sätt in den i ugnen.

2 När fisken har fått färg, häll i vinet och lite vatten och låt det puttra i ca 5 minuter, häll sedan gräddfilen över fisken och låt den stå i ugnen i ytterligare 5-7 minuter.

READ
Kycklingkotletter med zucchini och gröna ärtor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com