Hoppa till innehåll

Torsk bakad med gräddfil och pepparrot

Torsk bakad med gräddfil och pepparrot, Recept, Alla kategorier, Huvudrätter

Ingredienser portion 4

Torskfilé 500 g

Gräddfil 200 g

Pepparrot 50g

Salt 8 g

Socker 8g

Persilja 20 g

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Gnid torsken med salt och socker, pensla den med gräddfil och pepparrot och grädda den i ugnen.

2 Före servering strö över den bakade fisken med resten av pepparrotsgrädden och persiljan.

Recepttips I stället för torsk kan du använda karp, karp eller gädda.

READ
Kyckling med citron och ingefära

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com