Hoppa till innehåll

Stekta smörgåsar med camembert

Stekta smörgåsar med camembert, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Varma snacks, Smörgåsar, Ryskt kök

Ingredienser portion 2

Vitt bröd 2 bitar

Camembertost 85 g

Tranbärssås 1 matsked

Balsamvinäger efter smak

Tillagningsinstruktioner 10 minuter

1 Smöra brödskivorna.

2 Skär osten i skivor och lägg den på den osmorda sidan av brödet. Lägg en sked sås på toppen.

3 Ringla över vinäger. Täck överst med den andra brödbiten med smör på toppen.

4 Stek i en stekpanna med non-stick och tryck ner dem med en spatel i 1-2 minuter tills de är gyllene.

5 Halvera och servera genast.

READ
Ratatouille

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com