Hoppa till innehåll

Stekt adygeyanost med vaniljsocker

Stekt adygeyanost med vaniljsocker, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Frukostar, Kalla snacks

Ingredienser portion 2

Salt nypa

Smör 1 tesked

Adygeisk ost 300 g

Vaniljsocker efter smak

Tillagningsinstruktioner 5 minuter

1 Skär osten i ett finger tjocka skivor. Strö lätt med salt.

2 Värm smöret i en stekpanna, när det börjar bubbla lägger du ostskivorna i det och steker på medelvärme först på ena sidan i cirka en och en halv minut, sedan på den andra.

3 Fördela den varma osten omedelbart på tallrikar och strö över vaniljsocker eller pulveriserat socker. Servera med sylt, honung, gräddfil eller frukt.

READ
Morötter i gräddfil och senapssås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com