Hoppa till innehåll

Spenat med grädde

Spenat med grädde, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Alla menyer, Vegetarisk mat, Huvudrätter, Franska köket

Ingredienser portion 6

Salt efter smak

Spenat 3kg

Smör 150g

Grädde 150g

Tillagningsinstruktioner 10 minuter

1 Lägg spenatbladen i kokande saltat vatten i 5 minuter.

2 Stek spenaten i smöret tills vätskan är helt avdunstad.

3 Vid servering häller du över den uppvärmda grädden.

READ
Ost, rädisor och gurka i pitabröd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com