Hoppa till innehåll

Spaghetti och tonfisk

Spaghetti och tonfisk, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Italienska köket, Pasta och pizza, Spaghetti

Ingredienser portion 2

Tonfisk på burk i egen juice 1 burk

Spaghetti 200 g

Vitlök 3 klyftor

Olivolja 2 matskedar

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Koka spagettin i saltat vatten.

2 Fräs den grovhackade vitlöken i en stekpanna med olivolja.

3 Lägg tonfiskbitarna i vitlöken och stek i ett par minuter. Det finns ingen anledning att salta den. Jag brukar köpa hel tonfisk och dela upp den i större bitar. Hackad är för liten för denna maträtt. Men det är bara för min smak.

4 Lägg den kokta spagettin i kastrullen tillsammans med tonfisken och vitlöken, rör om och låt värmen stå kvar i ett par minuter.

READ
Fläskkött i gräddfil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com