Hoppa till innehåll

Spaghetti och korv

Spaghetti och korv, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Europeiskt kök, Spaghetti

Ingredienser portion 2

Spaghetti 250 g

Korv 10 stycken

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Förbered alla ingredienser.

2 Stek korvarna på olika sidor av spaghettin.

3 Koka tills de är mjuka.

READ
Ärtsoppa med nötkött och bacon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com