Hoppa till innehåll

Spaghetti med ägg och tomatsås

Spaghetti med ägg och tomatsås, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Frukostar, Spaghetti

Ingredienser portion 3

Spaghetti 300 g

Tomatsås 200 g

Kycklingägg 3 bitar

Grönsaker efter smak

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Koka spagettin, lägg den i en kastrull och häll såsen över den.

2 Knäck äggen, garnera med örter.

READ
Potatismos med kött och stekt lök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com