Hoppa till innehåll

Sommarfruktsallad med yoghurt

Sommarfruktsallad med yoghurt, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Sallader, Fruktsallader, Söta sallader

Ingredienser portion 4

Äpple 1 bit

Päron 1 bit

Bananer 2 stycken

Yoghurt efter smak

Persikor 1 bit

Vindruvor efter smak

Tillagningsinstruktioner 35 minuter

1 Skala och tärna äpplena.

2 Skala bananen och skär den i tärningar.

3 Skär ett päron, en persika och en druva.

4 Lägg den hackade frukten i en stor skål och blanda.

5 Tillsätt yoghurt.

READ
Snabb kaka med frysta bär (körsbär)

6 Tillsätt nötter efter smak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com