Hoppa till innehåll

Snabbt godis med keso och granola

Snabbt godis med keso och granola, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Författarens kök, Bakverk och desserter, Godis, Müsli

Ingredienser portion 8

Kostost 200g

Honung 3 matskedar

Kakao efter smak

Müsli med torkad frukt och nötter 6 matskedar

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Blanda keso, granola och honung.

2 Forma bollar, rulla i kakaonibs eller kokosflingor eller havreflingor.

3 Ställ in i kylskåpet i en timme.

READ
Pepperonata med kyckling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com