Hoppa till innehåll

Snabba kakor med gräddfil

Snabba kakor med gräddfil, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Bakverk och desserter, Cookies

Ingredienser portion 10

Margarin 250 g

Gräddfil 300 g

Vetemjöl 2,5 koppar

Jästmedel 5 g

Tillagningsinstruktioner 45 minuter

1 Blanda alla ingredienser och låt stå en halvtimme i kylskåpet.

2 Kavla sedan ut degen, skär ut kakorna med en ruter eller en form.

3 Doppa dem i socker och lägg dem på plåten.

READ
Tajine av kyckling med citron, ingefära och kanel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com