Hoppa till innehåll

Snabb sallad med bönor och krabbstänger

Snabb sallad med bönor och krabbstänger, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Sallader

Ingredienser portion 4

Kycklingägg 3 bitar

Kräftpinnar 200g

Gräddfil 200 g

Salt efter smak

Mald svartpeppar efter smak

Grönsaker efter smak

Röda bönor på burk 200 g

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Låt bönorna rinna av.

2 Hacka krabbstängerna, äggen och örterna fint.

3 Blanda sedan ihop allt, smaka av med salt och peppar och servera gräddfilen.

READ
Linsgräddfil med paprika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com