Hoppa till innehåll

Smoothie med kaki

Smoothie med kaki, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Drycker, Europeiskt kök, Smoothie

Ingredienser portion 1

Apelsiner 1 stycke

Persimon 3 stycken

Mald kanel ½ tesked

färsk ingefära efter smak

Vatten 50 ml

Tillagningsinstruktioner 5 minuter

1 Ta en ganska stor apelsin, skala den och skär fruktköttet i bitar.

2 Skala persimonerna och hacka dem också i bitar. Lägg frukten i mixern.

3 Tillsätt kanel, en skiva färsk ingefära och en kvarts kopp vatten.

4 20-30 sekunder av mixerljud och smoothien är klar!

READ
Äppelpaj och maräng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com