Hoppa till innehåll

Smoothie med bär och bananer

Smoothie med bär och bananer, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Alla menyer, Drycker, Europeiskt kök, Vegansk mat, Smoothie, Banansmoothie

Ingredienser portion 4

Apelsinjuice 1,3 koppar

Bananer 1 bit

Frysta bär 1 kopp

Ice 2 st.

Mjuk tofu 50g

Socker 1 matsked

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Förbered alla ingredienser.

2 Mixa apelsinjuice, skalad och skivad banan, bär, tofu, is och socker (valfritt) i en mixer.

3 Vispa till en jämn smet och servera genast.

READ
Muffins med blåbär och kanel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com