Hoppa till innehåll

Skivad sallad med tonfisk, ris och lök

Skivad sallad med tonfisk, ris och lök, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Sallader, Skiktade sallader

Ingredienser portion 3

Tonfisk på burk i olja 1 burk

Ris 150g

Lök 1 bit

Ost 70g

Kycklingägg 3 bitar

Mayonnaise 150 g

Salt efter smak

Mald svartpeppar efter smak

Citron ½ bit

Gurkor 1 bit

Tillagningsinstruktioner 45 minuter

1 Finhacka löken, marinera den i citronsaft och blanda den med tonfisken.

2 Koka riset, salta det, skölj det och låt det svalna.

3 Riv gurkan på ett grovt rivjärn, riv de kokta äggen och osten på ett fint rivjärn.

4 lager av allt: ris, ost, tonfisk och lök, gurka, ägg, tunt lager majonnäs. Dekorera med en kvist örter.

READ
Potatispannkakor med inlagd smältfisk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com