Hoppa till innehåll

Salladsdressing med balsamvinäger

Salladsdressing med balsamvinäger, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Såser och marinader

Ingredienser portion 4

Olivolja 50ml

Socker 4 g

Mald svartpeppar nypa

Balsamvinäger 50ml

Salt 2 g

Tillagningsinstruktioner 5 minuter

1 Förbered alla ingredienser.

2 Blanda balsamvinägern med olivoljan.

3 Tillsätt salt, socker och peppar.

4 Blanda väl.

5 Klar att servera!

READ
Morotskaka med sultaner och kanel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com