Hoppa till innehåll

Sallad med skinka och champinjoner

Sallad med skinka och champinjoner, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Italienska köket, Sallader

Ingredienser portion 6

Kokt skinka 300 g

Färsk svamp 8 stycken

Lök 1 huvud

Tomater 2 stycken

Majs på burk 1 burk

Grönsallad 1 bunt

majonnäs efter smak

Vegetabilisk olja 3 matskedar

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Skär champinjoner och lök i stavar och stek dem i olja tills de är gyllene. Låt svalna.

2 Skär tomaterna i skivor, skär skinkan i stavar, blanda med majsen, tillsätt de svalnade svamparna och smaka av med majonnäs, salt om det behövs.

3 Riv salladsbladen med händerna i en salladsskål och lägg vår blandning på dem.

Råd för receptet Bon appétit!

READ
Aubergine med mozzarella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com