Hoppa till innehåll

Sallad med ruccola och avokado

Sallad med ruccola och avokado, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Italienska köket, Sallader, Grönsakssallader

Ingredienser portion 1

Rucola 1 bunt

Extra jungfruolja efter smak

Radicchiosallad 1 g

Mald svartpeppar efter smak

Havssalt efter smak

Avokado 1 bit

Citronsaft efter smak

Tillagningsinstruktioner 5 minuter

1 Skala avokadon, ta bort benet och skär den i stora tärningar. Ringla över citronsaft (för att förhindra att den blir svart).

2 Riv sönder salladsbladen med händerna.

3 Smaka av med kryddor och olja.

READ
Bento

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com