Hoppa till innehåll

Sallad med ruccola, jordgubbar och parmesan

Sallad med ruccola, jordgubbar och parmesan, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Franska köket, Sallader

Ingredienser portion 4

Skalade valnötter 65 g

Rucola 280 g

Jordgubbar 300 g

Parmesanost 60 g

Salt efter smak

Nymald svartpeppar efter smak

Balsamicosås 2 matskedar

Extra jungfruolja 1 matsked

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Rosta nötterna i en väl uppvärmd stekpanna på medelvärme i 3-5 minuter tills de är gyllene. Svalka av.

2 Lägg ruccola, skivade jordgubbar och hackad parmesan på tallrikarna. Smaka av med salt och peppar och blanda lätt.

3 Ringla över olivolja och balsamicosås. Strö över lätt hackade valnötter.

READ
kålsallad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com