Hoppa till innehåll

Sallad med majs, koreanska morötter och kyckling

Sallad med majs, koreanska morötter och kyckling, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Sallader, Sallader med kyckling, Koreanska köket

Ingredienser portion 2

Lök ½ bit

Majs på burk ½ burk

Koreanska morötter 100 g

Rökt kycklingbröst 150g

Croutons 100g

majonnäs efter smak

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Hacka löken och skålla den med kokande vatten.

2 Tillsätt kycklingen i tärningar.

3 Tillsätt majs och koreanska morötter.

4 Innan du serverar salladen, blanda den, lägg på majonnäs och strö över krutongerna.

Receptips Kycklingbröst kan ersättas med ett kokt eller stekt kycklingbröst. Gör brödsmulorna själv eller köp färdiga brödsmulor i alla smaker.

READ
Knäckt brysselkål i chilikaramell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com