Hoppa till innehåll

Sallad med bönor och paprika

Sallad med bönor och paprika, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Ryskt kök, Sallader, Sallader med bönor

Ingredienser portion 4

Kräftpinnar 250g

Bönor på burk 1 burk

Hårdost 250g

Paprika 2 stycken

Dill efter smak

Persilja efter smak

Grönlök efter smak

Majonnäs 200 g

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Skär krabbstängerna och paprikan i små tärningar. Hacka dill, persilja och lök fint.

2 Riv osten på ett grovt rivjärn.

3 Lägg krabbstänger, bönor, peppar och örter i en stor skål, salta och blanda ihop. Tillsätt ost och majonnäs och blanda igen.

READ
Kålkotletter i ugnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com