Hoppa till innehåll

Salade nicoise med pasta

Salade nicoise med pasta, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Franska köket, Sallader

Ingredienser portion 4

Fusilli pasta 350g

Körsbärstomater 250 g

Gröna bönor 200 g

Oliver 100g

Tonfisk på burk i egen juice 2 burkar

Kycklingägg 4 bitar

Tillagningsinstruktioner 25 minuter

1 Koka äggen och skär dem i kvartar.

2 Koka fusillien och torka den.

3 Skiva bönorna och koka dem i 5 minuter tills de är mjuka. Låt dem rinna av.

4 Blanda pastan med bönor, halverade körsbärstomater och oliver.

5 Krydda väl och fördela på 4 tallrikar.

READ
Kyckling och kvitten

6 Lägg den strimlade tonfisken och äggen ovanpå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com