Hoppa till innehåll

Saftig tobakskyckling i en hylsa

Saftig tobakskyckling i en hylsa, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Det georgiska köket, Kycklingtobak

Ingredienser portion 4

Vitlök 1 huvud

Kyckling 1 bit

Havssalt efter smak

Mald svartpeppar efter smak

Tillagningsanvisningar 1 timme och 30 minuter

1 Skär upp kycklingen helt och hållet längs bröstet och stick ordentligt med en gaffel, särskilt i låren och bröstet. Gnid in kroppen med vitlök, salt och peppar.

2 Placera kycklingen i hylsan och fäst påsen med en klämma. Placera påsen i stekpannan och stick i påsen med en gaffel på flera ställen.

3 Grädda på nedre våningen i en förvärmd 180 grader varm ugn i 1 timme och 20 minuter.

READ
Gluhwein gemensam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com