Hoppa till innehåll

Rostade potatisar med vitlök och örter

Rostade potatisar med vitlök och örter, Recept, Alla kategorier, Aptitretare, Alla kök, Ryskt kök

Ingredienser portion 8

Ung potatis 1,4 kg

Olivolja 2 matskedar

Vitlök 3 klyftor

Hackad persilja 2 matskedar

Dill 2 matskedar

Gräslök 2 matskedar

Tillagningsinstruktioner 25 minuter

1 Skär potatisen i 4 bitar och koka den i kokande vatten tills den är mjuk, ca 9 minuter.

2 Värm olivoljan i en stor stekpanna på medelhög värme. Tillsätt den krossade vitlöken och rör om i 30 sekunder. Tillsätt sedan potatisen och örterna, salt och peppar och koka i ytterligare cirka 8 minuter under omrörning tills potatisen är lätt brynt. Lägg över i en skål och servera.

READ
Kostkakor med ostmassa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com