Hoppa till innehåll

Röd vitamin kall soppa

Röd vitamin kall soppa, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Soppor, Kalla soppor

Ingredienser portion 8

Röd paprika 3 stycken

Tomater 3 stycken

Morötter 3 stycken

Olivolja 3 matskedar

Kycklingbuljong 2 koppar

Lök 1 huvud

Vitlök 2 klyftor

Röda vinäger 2 matskedar

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Hacka morötter, paprika och tomater fint, lägg dem i en kastrull och häll över buljongen. Koka upp, sänk värmen, täck och låt sjuda tills morötterna är mjuka.

2 Hetta upp en stekpanna och tillsätt olivolja. Fräs finhackad lök och hackad vitlök tills de är gyllene.

3 Lägg allt i mixern och kör till en jämn smet. Kyl ner och tillsätt vinägern.

READ
Pannkakor med sur mjölk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com