Hoppa till innehåll

Ris med majs, lök och morötter

Ris med majs, lök och morötter, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Varma snacks, Huvudrätter, Europeiskt kök

Ingredienser portion 4

Långkornigt ris 300 g

Majs på burk 1 burk

Lök 1 bit

Salt efter smak

Morötter 1 bit

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Koka riset.

2 Under tiden hackar du löken och river morötterna.

3 Hetta upp en stekpanna, fräs löken, tillsätt morötterna.

4 Efter en minut häller du ner majsburken i kastrullen tillsammans med den stekta löken och morötterna.

5 Blanda grönsakerna och vänta 2-3 minuter tills majsen är varm.

READ
Chokladkakor

6 Ta nu det tidigare kokta riset och lägg det i kastrullen tillsammans med grönsakerna.

7 Rör om ordentligt och koka i ytterligare några minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com