Hoppa till innehåll

Råbetsallad med vitlök och majonnäs

Råbetsallad med vitlök och majonnäs, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Ryskt kök, Sallader, Grönsakssallader

Ingredienser portion 2

Rödbetor 1 bit

Vitlök 2 klyftor

majonnäs 2 matskedar

Salt efter smak

Mald svartpeppar efter smak

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Riv den skalade rödbetan med ett koreanskt morotsrivjärn.

2 Hacka vitlöken så att den passar dig.

3 Fyll på med majonnäs.

READ
Ryska julienne med svamp på grädde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com