Hoppa till innehåll

Rabarber- och äppelkompott på sockret

Rabarber- och äppelkompott på sockret, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Alla menyer, Drycker, Ryskt kök, Vegansk mat, Kompottar

Ingredienser portion 4

Rabarber 75 g

Kanel på en knivspets

Äpple 75 g

Saccharin efter smak

Vatten 150 ml

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Skala rabarberstjälkarna från skalet och skär dem i små ”spikar”.

2 Skala och kärna ur äpplena, skär dem i skivor, koka upp vattnet med kanel, tillsätt äpplena och rabarberna, täck över och låt dra i 5-10 minuter, tillsätt sedan sackarin efter smak och kyl ner.

READ
Rosa biscotti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com