Hoppa till innehåll

Puréerade ärtor eller linser

Puréerade ärtor eller linser, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Alla menyer, Huvudrätter, Ryskt kök, Vegansk mat, Potatismos

Ingredienser portion 4

Ärter 1 kopp

Lök 1 huvud

Vegetabilisk olja 2 matskedar

Tillagningsinstruktioner 45 minuter

1 Skölj ärtorna eller linserna och koka dem på låg värme. När ärtorna eller linserna är kokta, häll av det resterande vattnet, tillsätt salt, rör om i ärtorna eller linserna och finfördela dem eller sila dem genom en sil.

2 Tillsätt sedan den finhackade löken som stekts i olja och blanda väl igen.

READ
Kall och varm chokladcupcakepudding

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com