Hoppa till innehåll

Potatissallad med vitlök

Potatissallad med vitlök, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Italienska köket, Sallader, Varma sallader

Ingredienser portion 4

Potatis 550 g

Persilja 30 g

Vitlök 50 g

Vinäger 60ml

Mald svartpeppar efter smak

Salt efter smak

Vegetabilisk olja 120 ml

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Förbered alla ingredienser.

2 Ånga den tvättade potatisen tills den är mjuk.

3 Skala, skär i skivor och ringla över olja och vinäger medan den är varm.

4 Tillsätt hackad vitlök, finhackad persilja, salt och peppar.

READ
Mayonnaise (grundrecept)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com