Hoppa till innehåll

Potatismos med mjölk

Potatismos med mjölk, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Franska köket, Potatismos

Ingredienser portion 4

Potatis 1kg

Mjölk 1 kopp

Smör 2 matskedar

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Koka den skalade och sköljda potatisen, häll av vattnet och förvara potatisformen på låg värme eller i ugnen en stund för att låta det återstående vattnet avdunsta.

2 Därefter, utan att låta potatisen svalna, silar du den genom en sil eller med en träpistill, tillsätter smör och salt och häller successivt i den varma mjölken under omrörning.

Receptips Potatismos kan serveras som en egen rätt eller som ett tillbehör till skinka, tunga, kotletter, korv och andra kötträtter.

READ
Vårrullar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com