Hoppa till innehåll

pitarullar med lax

pitarullar med lax, Recept, Alla kategorier, Aptitretare, Alla kök, Europeiskt kök, Rullar, Pita-rulle

Ingredienser portion 6

Armenisk pitabröd 2 stycken

Lätt saltad lax 200 g

Dill 1 bunt

Gräddost 200g

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Ta fram ett ark pitabröd på plastfolie.

2 Smörj pitabrödet med ett litet lager smält ost.

3 Lägg laxskivorna ovanpå ostskiktet, jämnt fördelat över pitabrödet.

4 Strö över dillen.

5 Rulla ihop pitabrödet och lägg det i frysen.

READ
Talkysh-Kaleve

6 Efter 15 minuter kan du ta ut pitabrödet med laxen och skära det i ordentliga skivor med en tunn kniv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com