Hoppa till innehåll

Pasta med korv, ägg och ost

Pasta med korv, ägg och ost, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Frukostar, Pasta

Ingredienser portion 2

Pasta efter smak

Korv 1 bit

Kycklingägg 1 bit

Ost 50g

Mjölk 2 matskedar

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Koka pastan.

2 Skär korvarna i rundlar och stek dem 2-3 minuter.

3 Tillsätt pastan till korvarna och stek tillsammans i 3-4 minuter.

4 Blanda ägget med 2-3 matskedar mjölk, blanda väl och häll över pastan och korvarna.

5 Riv eller finhacka osten.

READ
Tomatsoppa med köttbullar

6 Stek det hela i ytterligare 2 minuter.

7 Smaka av med salt och peppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com