Hoppa till innehåll
Pannkakor på tunn mjölk, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Bakverk och desserter, Ryskt kök, Tunna pannkakor, Pannkakor med mjölk, Pannkakor

Ingredienser portion 7

Vetemjöl 2,5 koppar

Mjölk 1 l

Kycklingägg 10 bitar

Salt efter smak

Solrosolja 0,7 koppar

Socker efter smak

Tillagningsinstruktioner 50 minuter

1 Vispa äggen med mjölet, tillsätt salt och socker efter smak.

2 Medan mjölet och äggen vispas häller du gradvis i mjölken först, sedan solrosoljan.

3 Hetta upp en pannkakspanna, häll smeten i den, stek pannkakan på båda sidor och pensla generöst med smör.

Recepttips Alla ingredienser ska alltid vara rumstempererade. Servera pannkakorna med gräddfil, grädde, honung, sylt och röd kaviar.

READ
Pan con tomate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com