Hoppa till innehåll
Pannkakor med låg kalorihalt, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Ryskt kök, Pannkakor, Pannkakor på vatten, Desserter med låg kalorihalt

Ingredienser portion 4

Kycklingägg 1 bit

Vatten 2 koppar

Vetemjöl 1 kopp

Vegetabilisk olja 3 matskedar

Gräddfil 10 % efter smak

Tillagningsinstruktioner 40 minuter

1 Vispa 1 ägg i mixern, tillsätt 2 koppar vatten och vispa igen. Tillsätt gradvis mjölet under ständig omrörning tills degen har samma konsistens som kefir. Tillsätt 2-3 matskedar vegetabilisk olja.

2 Grädda på en varm stekpanna. Försök att göra pannkakorna tunna.

3 Servera med fettsnål gräddfil.

READ
Italienska kycklingnudlar med tomater och spenat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com