Hoppa till innehåll

Ostkroketter med gräddfil

Ostkroketter med gräddfil, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Franska köket, Ostsnacks, Kroketter

Ingredienser portion 4

Äggula 1 bit

Äggvita 2 stycken

Gräddost 200g

Brödsmulor 3 matskedar

Sour cream 1 burk

Vegetabilisk olja 4 matskedar

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Vispa äggvitorna. Riv osten och tillsätt den i den vispade vitan. Forma smeten till små bollar och kyl den tills den är styv.

2 Mal och sikta vitbrödsmulorna. Vispa äggulan lätt med en gaffel och tillsätt 1 matsked vatten.

3 Rulla de härdade bollarna i ströbrödsmulor, sedan i uppvisat ägg, sedan i ströbrödsmulor igen och stek i 1 till 2 minuter. Servera med syrad grädde och en skål med bönor.

READ
Massaman curry klassisk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com