Hoppa till innehåll

Ostkakor med banan

Ostkakor med banan, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Frukostar, Ostkakor, Kinesisk matlagning

Ingredienser portion 3

Ost 1 % keso 400 g

Bananer 1 bit

Socker 3 teskedar

Vaniljsocker 1 tesked

Kycklingägg 1 bit

Vetemjöl 2 matskedar

Vegetabilisk olja 1 tesked

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Mosa ostmassan med en gaffel, tillsätt ägget och blanda. Hacka bananen fint och tillsätt den till ostmassan. Tillsätt socker och mjöl och blanda till en jämn smet.

2 Forma ostkakorna och stek dem i vegetabilisk olja. Du kan servera med gräddfil eller din favoritmarmelad.

READ
Nötkött med portvins- och rosmarinsås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com