Hoppa till innehåll

Ost- och fruktsufflé med bananer

Ost- och fruktsufflé med bananer, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Frukostar, Souffle

Ingredienser portion 4

Ost ost ost 250 g

Socker 2 matskedar

Kycklingägg 1 bit

Äggvita 1 bit

Päron 1 bit

Bananer 1 bit

Tillagningsinstruktioner 5 minuter

1 Förbered alla ingredienser.

2 Vispa äggen med ostmassan, tillsätt socker och tärnad frukt.

3 Ställ in i mikrovågsugnen i 3 minuter.

4 Välj en form med hög kant eftersom sufflén kommer att stiga betydligt under tillagningen.

5 När den övre hatten har blivit tät – färdig!

READ
Fisk i tartarsås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com