Hoppa till innehåll

Ost- eller kanelbullar

Ost- eller kanelbullar, Recept, Alla kategorier, Aptitretare, Alla kök, Europeiskt kök, Långvuxna lommar

Ingredienser portion 12

Socker 70 g

Osyrat smördeg 500 g

Mald kanel 10 g

Kycklingägg 1 bit

Tillagningsinstruktioner 35 minuter

1 Tina degen i rumstemperatur. Jag har degen i briketter med två plattor vardera, det är viktigt att separera dem innan de tinas upp.

2 Mjölka bordet och kavla ut en platta till en jämn rektangel.

3 Vispa ägget lätt med en gaffel. Pensla degen med den, strö över kanel- och sockerblandningen, rulla ihop den till en rulle och låt den ligga i frysen i en halvtimme, inlindad i plastfolie.

4 Förvärm ugnen till 200 grader och kläd en plåt med bakplåtspapper.

5 En halvtimme senare tar du ut rullen, skär den i skivor, lägger den på plåten och sätter in den i ugnen i 20-30 minuter.

READ
Clover Club cocktail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com