Hoppa till innehåll

Omelett med mjölk

Omelett med mjölk, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Franska köket, Omelett, Frukostar, Omelett på mjölk

Ingredienser portion 1

Kycklingägg 2 bitar

Mjölk 20 ml

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Förbered alla ingredienser.

2 Blanda äggen med mjölken.

3 Stek i en stekpanna tills de är halvkokta.

4 Sätt in dem i ugnen och grädda tills de är mjuka.

READ
Chokladpudding

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com