Hoppa till innehåll

Olivier med pickles

Olivier med pickles, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Sallader, Olivier

Ingredienser portion 4

Pickles 2 stycken

Konserverade gröna ärtor 100 g

Nötkött 300g

Potatis 3 bitar

Lök 1 huvud

Mayonnaise 150 g

Kycklingägg 2 bitar

Persilja 1 knippe

Salt efter smak

Mald svartpeppar efter smak

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Tvätta köttet, koka det i saltat vatten, låt det svalna och skär det i små bitar.

2 Koka potatisen i sin mantel, låt den svalna, skala den och skär den i små tärningar. Koka äggen, svalna, skala och hacka dem. Riv gurkorna, hacka löken i halva ringar.

3 Blanda alla ingredienser, tillsätt ärtor, salt, peppar och majonnäs.

4 Avsluta salladen med persiljekvistarna.

READ
Nasi dagang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com