Hoppa till innehåll
Old Fashioned cocktail, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Drycker, Europeiskt kök, Alkoholhaltiga drycker, Cocktails, Whiskycocktails

Ingredienser portion 1

Bourbon 60ml

Angostura 2ml

Orange bitter 1ml

Brunt socker 1,5 teskedar

Citronskal efter smak

Tillagningsinstruktioner 3 minuter

1 Gör en isboll med en diameter på ca 8 cm av ett isblock. Placera bollen i ett serveringsglas.

2 Lös upp sockret med bägge visparna i ett glas. Tillsätt bourbon och rör om. Häll upp i ett glas. Garnera med apelsinskal.

Recepttips Om du vill kan du göra bourbonsirap: ta lika delar bourbon och socker och koka upp dem på låg värme.

READ
Gröna bönor med soltorkade tomater och vitlök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com