Hoppa till innehåll

Nötkött med sojasås och grönsaker

Nötkött med sojasås och grönsaker, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Kinesisk matlagning

Ingredienser portion 4

Nötköttfilé 500 g

Vitlök 1 klyfta

Sojasås 15 ml

Hoisinsås 50ml

Olivolja 15 ml

Frysta grönsaker 400 g

Lätt sojasås 15 ml

Tillagningsinstruktioner 35 minuter

1 Skär köttet i tunna strimlor och blanda med hoisinsås, hackad vitlök och sojasås. Marinera i 10 minuter.

2 Hetta upp en wok eller en stor stekpanna med olja och stek köttet i 5 minuter. Ta över från stekpannan.

3 Tillsätt grönsakerna och stek i 3 minuter.

4 Häll över sojasåsen och lägg tillbaka köttet. Bräsera i 1 minut.

5 Servera med nudlar.

READ
Krämigt kaffe med lönnsirap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com