Hoppa till innehåll

Mjuka bakade potatisar med ost

Mjuka bakade potatisar med ost, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Ryskt kök, Grönsaker i ugnen

Ingredienser portion 4

Potatis 1kg

Lök 1 bit

Ost 300g

Syrad gräddfil 1,5 burkar

Salt efter smak

Mald svartpeppar efter smak

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Blanda potatis, lök, ost (lägg undan ¼), salt och nymald svartpeppar i en stor skål. Tillsätt gräddfilen och blanda försiktigt.

2 Smörj en bakform (en stor eller 4-6 små) med olja. Sprid ut potatisblandningen utan att jämna ut ytan. Strö över resten av osten och grädda i ugnen i 180 grader i 25-30 minuter tills de är gyllene.

READ
Sauerkraut crumble

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com